הסבר להכנת עוגה מצופה בבצק סוכר (עוגה מצוירת)

נתחיל בציפוי העוגה בקרם מקשר.
נלוש טוב טוב את בצק הסוכר עד שיתקבל בצק אחיד וללא סדקים, אם קצת דביק נפדר במעט קורנפלור.

ניצור עיגול וממנו נרדד משטח עגול ,המשטח צריך להיות גדול יותר מקוטר העוגה.
את בצק הסוכר המרודד נרים בעזרת המערוך ונעטוף איתו את העוגה .
בעזרת הידיים "נדביק" את הבצק לעוגה ונמשיך מעט ללטף את העוגה בכדי להחליקה בזהירות, את העודפים של הבצק בתחתית העוגה נחתוך (כמה שיותר צמוד לעוגה).
בעזרת צובטן חצי עיגול נצבוט את העוגה בשוליים העליונים בכדי ליצור עיטור.
נצבע כמה חתיכות בצק סוכר בצבעים שונים ונכין הרבה עיגולים בגודל של גולה.

את העיגולים שהכנו נדביק סביב העוגה בעזרת מעט מים או רויאל איסינג.
נדביק על העוגה בעזרת מעט מים את הציור שהכנו והנה יש לנו עוגה מעוטרת ומצוירת .